Sveže od priprave do dostave

V skrbno pripravljenih in uravnoteženih obrokih ne bodo uživali samo kužki, temveč tudi vi. Navduševala vas bo tako sijoča dlaka, zdrava koža in kosti, izginil pa bo tudi slab zadah ter smrdeč vonj iztrebkov. Popolna kombinacija za zdravo in dolgoživo pasje življenje.

Govedina in riž

Lokalnemu govejemu mesu dodamo slovenski sladki krompir, zelenjavo, zelišča in riž. Za dolgoživost vašega kužka dodamo vse potrebne vitamine in minerale v optimalnem razmerju, da je hrana uravnotežena.


Izdelaj prehranski načrt

Svinjina in ajda

Uporabimo lokalno svinjino, ki ji dodamo slovenski sladki krompir, zelenjavo, zelišča in ajdo. Tudi ta receptura pa vsebuje vse potrebne vitamine in minerale v optimalnem razmerju, da je hrana za vašega kužka uravnotežena.


Izdelaj prehranski načrt

Monoproteinska popolna obroka

Za nas so zelo pomembna razmerja sestavin ter čas kuhanja in priprave, da sestavine zadržijo čim več nutritivnih vrednosti. V balansiranih in skrbno pripravljenih obrokih bodo vaši kužki uživali, vi pa boste uživali v njihovi sijoči dlaki in koži, zdravih zobeh, kosteh in vsemu, kar podpira zdravo in popolno pasje življenje. Pripravite se tudi, da bo izginil smrdeč vonj iztrebkov.

Govedina in riž

Meso kupujemo pri mesarju, kjer kupujemo vse za goveje juhice in goveje zrezke. Govejemu mesu dodamo slovenski sladki krompir. Da je hrana za vašega kužka uravnotežena, so vse sestavine v optimalnem razmerju. Skuhamo še riž in zelenjavo ter dodamo potrebne vitamine in minerale.


Izdelaj prehranski načrt

Svinjina in ajda

Tudi svinjino kupujemo pri istemu mesarju, kamor se odpravimo zase po svinjske pečenke ali domače klobase. Svinjskemu mesu in drobovini dodamo ajdo in slovenski sladek krompir. Da so vse potrebe zadovoljene in v pravilnem razmerju, je tukaj še izbrana zelenjava in vsi potrebne vitamini in minerali.


Izdelaj prehranski načrt